Våre reiseledere

Øyvind Kirsebom Strandman

Øyvind Kirsebom Strandman

Øyvind har 40 års tjeneste i Forsvaret/Luftforsvaret/Flyvåpenet. Dette har gitt han mange spennende og utfordrende stillinger på alle nivåer, noe som igjen har medført mange flyttinger i inn- og utland. De siste årene av sin tid i Forsvaret hadde han ansvar for all utdanning og kompetanse i Luftforsvaret. Øyvind avsluttet sin karriere i Forsvaret høsten 2015 som brigader/brigadegeneral.

Gjennom sin jobb i Forsvaret har Øyvind fått anledning til å besøke en rekke ulike land på alle kontinenter, inklusive spennende og eksotiske reisemål som Hawaii og Australia. Han har også bodd to perioder i USA, i Texas og Alabama. Øyvind er generelt svært reiseglad og har totalt besøkt nærmere 50 land verden over. Han har bl a hatt flere reiser til Afrika (ulike land), besøkt Sør-Amerika og har flere rundreiser i Asia.

Øyvind har vært reiseleder på den store Australiareisen og trivdes svært godt i denne rollen. Han er utadvendt, har et godt humør og et positivt syn på livet. Øyvind er glad i å omgås mennesker og liker å organisere og ta initiativ. Nye land og kulturer er spennende og forberedelsene til reisene er en stor del av reiseopplevelsen.

Øyvind er født i 1956 og bor i Saltnes, Råde kommune i Østfold. Her bor han sammen med Torill hvor de nyter tilværelsen tett på Oslofjorden. Foruten å dyrke sin reiseglede er de aktive pensjonister. På sommeren er det timer i kajakk og på vinteren er det milevis på turskøyting (längferdsskridskor).

Vil du være med våre reiseledere på tur?

Se vårt utvalg av gruppereiser over hele verden.

Bli oppdatert når vi lanserer nye gruppereiser.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag, i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.