Våre reiseledere

Geir Salvesen

Geir Salvesen er journalist, har arbeidet med politikk og samfunnsforhold gjennom en 35-årsperiode i norske og utenlandske medier. Samtidig skrev han vinspalten i Aftenposten gjennom 26 år.

Han har forfattet 17 bøker, hvorav 14 om vin om forholdet mellom mat og vin. Flere av dem har vunnet premier i Gourmand World Cookbooks Awards, som er en årlig kåring av verdens beste mat- og vinbøker.

Han er spesielt opptatt av match mellom vin og mat og hva som skjer med «munnkjemien» når man spiser og drikker. Salvesen har reist rundt hele verden på jakt etter gode viner, og har vært mange ganger i Australia og besøkt de mest sentrale vinprodusentene der. Det er et land han liker svært godt.

Vil du være med våre reiseledere på tur?

Se vårt utvalg av gruppereiser over hele verden.

Bli oppdatert når vi lanserer nye gruppereiser.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag, i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.