Våre reiseledere

Anders Broman

Reiseleder Anders Broman

Anders Broman er oppvokst i Trollhättan og i Lysekil på den svenske vestkysten. Anders er utdannet agrotekniker og lærer.

Interessen for dyr, natur og fotografering har vært med ham siden barndommen og ble ytterligere utviklet i ungdomsårene da han var medlem av Fältbiologerna. Å reise, besøke nye steder og møte fremmede kulturer, er også en stor interesse. Reisemålene er gjerne litt utenfor allfarvei og skal helst inkludere nærkontakt med både dyr, natur og mennesker.

Anders jobber ekstra som safariguide i Tanzania og på Zanzibar. Han har besøkt 46 land på 6 kontinenter men er fortsatt veldig nysgjerrig på verden!

Hjemme i Lysekil underviser Anders på Marina Naturbruksprogrammet i videregående skole. Han har arbeidet som naturfaglærer siden 1998 og har sin grunnutdanning fra svensk jordbruk. Anders har arbeidet som landbruksvikar, trucksjåfør, instruktør, vekter, dyrepasser og guide på Nordens Ark. Han har også drevet egen gård med hundeoppdrett og skogbruk.

Anders er født i 1959, er gift og har tre voksne barn. Fritiden tilbringer han gjerne på ST:Kornö i Bohuslän. I tillegg til å reise, er han også glad i båtliv, fiske, dykking, turer i skog og mark, god mat og vin og gitarmusikk.

Anders har besøkt New Zealand ved to tidligere anledninger og ser veldig fram til å få dra tilbake til «den lange hvite skyens land».

Vil du være med våre reiseledere på tur?

Se vårt utvalg av gruppereiser over hele verden.

Bli oppdatert når vi lanserer nye gruppereiser.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag, i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.