Stillehavet

Stillehavet

Stillehavet er langt unna og et lite kjent reisemål for de fleste. Det spørsmålet vi oftest får er hva skal man se og hvor bør man dra når man tar den lange turen til andre siden av jordkloden? Vi har derfor satt sammen noen konkrete reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise til sydhavsparadiset.

Det er millioner av store og små øyer i Stillehavet, men de forsvinner nærmest i de veldige havstrekningene – omtrent som saltkorn i en stor suppebolle. Enten du velger å bare besøke et øyrike eller flere, eller om du tar en reise jorden rundt, vil de mange øyene i Stillehavet by på uforglemmelige opplevelser. Her er blått hav, kritthvite sandstrender og imøtekommende og hyggelige mennesker så langt øyet kan se.

Cookøyene og New Zealand

25. oktober – 13. november 2018 (20 dager)

Bli med på en fantastisk reise til Cookøyene og New Zealand med skandinavisk reiseleder, hvor vi besøker Rarotonga, Aitutaki, Auckland, Rotorua, Queenstown og Fiordland. Det blir til og med et stopp i Los Angeles. Vi bor på 4-stjerners hotell på hele turen, og frokost samt noen middager er inkludert i prisen.

Kr. 83.900 pr. person når to reiser sammen

Les mer...

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa