Reiseledere

Hans Magnus Lie

Reiseleder

hans magnus lieHans Magnus Lie har 40 års bakgrunn fra Forsvaret/Luftforsvaret. Hans tjenesteerfaring er som jagerflyger og operativ ledelse. Han har tjenestegjort ved alle våre flystasjoner hvor jagerfly har vært stasjonert.

Han har over 5000 timer i jagerfly og har fløyet blant annet F 86 Sabre, F 5 Fridomsfighter, F 104 Starfighter og F 16. Han ledet luftoperasjonssenteret i Nord Norge i flere år, og pensjonerte seg i 2003 med graden Oberst.

I sin tjeneste har Lie bodd flere år i Canada og USA. Dette har gitt Lie og familie mulighet til å reise mye på det Nord Amerikanske kontinent. Han har også reiseerfaring innen Europa til Beijing, Kroatia og Australia. Han har god kulturforståelse fra de steder han har bodd og oppholdt seg.

Lie har flere styreverv hvor fokus er på service til den eldre generasjon. Han jobber også deltid som Luftforsvaret sin flystevnekoordinator.

Hans er født i 1944 og hans interesse omfatter familie, barn, barnebarn, noe musikk (gladjazz), ski, motorsykkel, årlig deltakelse i Nijmegenmarsjen og naturopplevelser. Hans er gift og bor i leilighet på Rygge. Han har hatt hytte på Røros i 37 år, men har nettopp solgt da det etter hvert er blitt for langt unna.

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa