Reiseledere

Finn Kolderup

Reiseleder

finn kolderupFinn Kolderup har reiseerfaring fra 47 land og han har besøkt 33 stater i USA. De siste årene har han vært engasjert som reiseleder for flere grupper til bl.a. Australia, USA og Europa.

Finn har bakgrunn fra internasjonal markedskommunikasjon og prosjektledelse i flere norske, internasjonale bedrifter. I 12 år var han prosjektsjef i Norges Varemesse, der han bl.a. hadde ansvar for å bygge opp og lede den internasjonale Reiseliv-messen i Oslo. Han har hatt ansvar for flere arrangementer i inn- og utland bl.a. som kongress-sjef i Norges turistråd og i lederstillinger i Elopak, Tomra og fra telekommunikasjon og offshoreindustrien.

Gjennom sine internasjonale arbeidsgivere og sin reiseinteresse har han en god kulturforståelse og et stort nettverk internasjonalt, bl.a. gjennom styreverv i internasjonale reiselivsorganisasjoner. Finn har også i en årrekke arrangert egne vinturer til Italia, der han er både produsent, guide og reiseleder.

Finn er født i 1947, snakker engelsk og tysk og kan kommunisere litt på fransk, spansk og italiensk. Hans interesser omfatter i første rekke musikk (blues, soul og rock), vin, ski, motorsykkel, kultur - og reiser! Finn er gift og tilbringer mye av fritiden året rundt på hytte med egen strand og gode skiløyper på Hurum.

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa