Reiseledere

Anders Broman

Reiseleder for skandinaviske grupper

anders bromanAnders Broman er oppvokst i Trollhättan og i Lysekil på den svenske vestkysten. Anders er utdannet agrotekniker og lærer.

Interessen for dyr, natur og fotografering har vært med ham siden barndommen og ble ytterligere utviklet i ungdomsårene da han var medlem av Fältbiologerna. Å reise, besøke nye steder og møte fremmede kulturer, er også en stor interesse. Reisemålene er gjerne litt utenfor allfarvei og skal helst inkludere nærkontakt med både dyr, natur og mennesker.

Anders jobber ekstra som safariguide i Tanzania og på Zanzibar. Han har besøkt 46 land på 6 kontinenter men er fortsatt veldig nysgjerrig på verden!

Hjemme i Lysekil underviser Anders på Marina Naturbruksprogrammet i videregående skole. Han har arbeidet som naturfaglærer siden 1998 og har sin grunnutdanning fra svensk jordbruk. Anders har arbeidet som landbruksvikar, trucksjåfør, instruktør, vekter, dyrepasser og guide på Nordens Ark. Han har også drevet egen gård med hundeoppdrett og skogbruk.

Anders er født i 1959, er gift og har tre voksne barn. Fritiden tilbringer han gjerne på ST:Kornö i Bohuslän. I tillegg til å reise, er han også glad i båtliv, fiske, dykking, turer i skog og mark, god mat og vin og gitarmusikk.

Anders har besøkt New Zealand ved to tidligere anledninger og ser veldig fram til å få dra tilbake til "den lange hvite skyens land".

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa