Reiseledere

Våre reiseledere

 Her finner du mer informasjon om våre reiseledere.

Finn Kolderup

finn kolderupFinn har reiseerfaring fra 47 land og han har besøkt 33 stater i USA. De siste årene har han vært engasjert som reiseleder for flere grupper til bl.a. Australia, USA og Europa.

Gjennom sine internasjonale arbeidsgivere og sin reiseinteresse har han en god kulturforståelse og et stort nettverk internasjonalt, bl.a. gjennom styreverv i internasjonale reiselivsorganisasjoner.

Finn har også i en årrekke arrangert egne vinturer til Italia, der han er både produsent, guide og reiseleder.

Les mer...

Mona Myhren

mona myhrenMitt navn er Mona Myhren. Etter å ha jobbet mange år som helsesekretær har jeg de siste 20 årene vært reiseleder.

Jeg har tatt med grupper til Thailand, Vietnam, Laos, Kambodsja, Sør-Amerika, Sør-Afrika, Indonesia, Cuba, Fillipinene, Australia, Kina og New Zealand. I tillegg har jeg vært "jorden rundt" tre ganger.

Mine venner og familie sier jeg har vært priviligert som har fått muligheten til å oppleve så mye, og det har jeg!

Les mer...

Hans Magnus Lie

hans magnus lieHans Magnus Lie har 40 års bakgrunn fra Forsvaret/Luftforsvaret. Hans tjenesteerfaring er som jagerflyger og operativ ledelse. Han har tjenestegjort ved alle våre flystasjoner hvor jagerfly har vært stasjonert.

Han har over 5000 timer i jagerfly og har fløyet blant annet F 86 Sabre, F 5 Fridomsfighter, F 104 Starfighter og F 16. Han ledet luftoperasjonssenteret i Nord Norge i flere år, og pensjonerte seg i 2003 med graden Oberst.

I sin tjeneste har Lie bodd flere år i Canada og USA. Dette har gitt Lie og familie mulighet til å reise mye på det Nord Amerikanske kontinent. Han har også reiseerfaring innen Europa til Beijing, Kroatia og Australia. Han har god kulturforståelse fra de steder han har bodd og oppholdt seg.

Les mer...

Kari Melø

Kari MeløHei! Jeg heter Kari Melø, og jeg er fra Kvelde i Larvik kommune. Min interesse for reiseliv kommer muligens fra min tid som lærer gjennom mange år. Mitt møte med internasjonale studenter har gitt meg inspirasjon til å oppleve andres levemåter og historie.

De siste 20 årene har jeg vært turleder for grupper til mange land, nesten alle i verden. Å være sammen med folk som realiserer reisedrømmene sine er en sann glede!

Les mer...

Anders Broman

anders bromanAnders Broman er oppvokst i Trollhättan og i Lysekil på den svenske vestkysten. Anders er utdannet agrotekniker og lærer.

Interessen for dyr, natur og fotografering har vært med ham siden barndommen og ble ytterligere utviklet i ungdomsårene da han var medlem av Fältbiologerna. Å reise, besøke nye steder og møte fremmede kulturer, er også en stor interesse. Reisemålene er gjerne litt utenfor allfarvei og skal helst inkludere nærkontakt med både dyr, natur og mennesker.

Anders jobber ekstra som safariguide i Tanzania og på Zanzibar. Han har besøkt 46 land på 6 kontinenter men er fortsatt veldig nysgjerrig på verden!

Les mer...

Åke Rolen

ake rolenÅke er 64 år og kommer fra Stockholm. Han er en veteran innen reisebransjen med mange års erfaring fra både luftfart og reisebyrå.

De siste 29 årene har Åke hatt ansvar for flyselskapet Singapore Airlines i Sverige og Finland. Markedsføring, salg og administrasjon er hans spesialiteter.

Åke har bred erfaring både med å arrangere og lede gruppereiser. Asia, Australia og New Zealand er blant hans absolutte favorittdestinasjoner.

Les mer...

Geir Salvesen

geir salvesenGeir Salvesen er journalist, har arbeidet med politikk og samfunnsforhold gjennom en 35-årsperiode i norske og utenlandske medier. Samtidig skrev han vinspalten i Aftenposten gjennom 26 år.

Les mer...

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa