Reiseforsikring

Reiseforsikring

Kjøp din reiseforsikring når du bestiller din reise hos oss. Vi samarbeider med Europeiske Reiseforsikring for å sikre din trygghet.

Europeiske Reiseforsikring behandler 80.000 skadesaker årlig og statistikken viser at:
- 1 av 3 blir syke på reise
- 1 av 10 blir ranet på reise
Det naturlige spørsmålet blir da hvilken hjelp kundene kan forvente seg av reiseforsikringsselskapet, dersom uhellet skulle være ute?

Europeiske Reiseforsikring er Norges eneste spesialselskap innen reiseforsikring og gir aktiv skadehjelp. Det at nordmenn reiser lengre, oftere og til mer eksotiske steder stiller store krav til forsikringsbransjen. Blir man rammet av sykdom eller alvorlig ulykke, er det kun kvalifisert hjelp på stedet som er tilfredsstillende. Dette er grunntanken i Europeiske Reiseforsikring sitt konsept. Siden 1921 har man bygget opp et nettverk av lokale skadekontor rundt om i verden.

Medarbeiderne snakker både vårt og det lokale språket. De kjenner vår kultur og våre krav til bistand og service, sier salgs- og markedsdirektør Ottar Sefland i Europeiske Reiseforsikring. Vi har også et nært samarbeid med Sjømannskirkene og deres representanter og studentprester rundt om i hele verden.

Europeiske Reiseforsikring er størst i Norden på personskader med egen alarmsentral i Oslo og København, og gir hjelp 24 timer i døgnet. I tillegg har man internasjonale samarbeidspartnere som blant annet selskaper innen ambulansetjeneste og lufttransport. Europeiske bruker kun private sykehus, ikke minst for å unngå språkproblemer og kulturforskjeller. Når skadelidende ringer, blir det i løpet av sekunder funnet ut om sykehuset vedkommende ligger på er bra nok eller om personen må flyttes, sier Sefland.

Ta kontakt med oss for informasjon og priser »

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa