Destinasjoner

Våre destinasjoner

Grupperundreiser arrangerer gruppeturer med norsk reiseleder til eksotiske destinasjoner i hele verden. Hvilke steder drømmer du om? 

Australia

Verdens minste kontinent eller jordens største øy? Uansett - Australia er et av verdens mest kontrastrike og fascinerende land, med tørre ørkener, frodige regnskoger, spennende storbyer og en unik dyreverden.

Les mer og se reiseforslag

New Zealand

New Zealand er kjent for å være et rent og naturskjønt land, med høye fjell, fossende elver og dype fjorder – ikke så ulikt Norge, kanskje. Det som imidlertid skiller New Zealand fra Norge, er bambus og vaiende palmer, lange hvite strender, sprutende geysirer og aktive vulkaner.

Les mer og se reiseforslag

Stillehavet

Stillehavet er langt unna og et lite kjent reisemål for de fleste. Her er blått hav, kritthvite sandstrender og imøtekommende og hyggelige mennesker så langt øyet kan se.

Les mer og se reiseforslag

Asia

Asia kan være alt du vil det skal være. Opplev folkene og de store variasjonene i kultur og religion. Det er rimelig å reise rundt, og vi tar for oss de mest populære delene som er Sørøst Asia, Oriental Asia og India.

Les mer og se reiseforslag

Afrika

Afrika tilbyr opplevelser rundt hvert hjørne og gir deg minner for livet. Ha kameraet klart, for plutselig kommer en løve luskende eller en elefant står midt i veien. Natur og dyreliv står i fokus i Afrika, men kontinentet kan også tilby late dager på hvite strender og pulserende natteliv i storbyene.

Les mer og se reiseforslag

Mellom- og Sør-Amerika

Salsa til samba, tequila til tango og et vell av opplevelser mellom. Utforsk mayakulturen og ruinene i Guatemala, opplev naturen og den rike dyreverden i Costa Rica eller slapp av med snorkling og dykking i Belize. Besøk Inka-ruinene, Amazonas-regnskogen og storbyen Rio De Janeiro. I Mellom- og Sør-Amerika finnes flere unike og spennende reisemål som bare må oppleves.

Les mer og se reiseforslag

Nord-Amerika

Verdens tredje største kontinent, hvor alt er stort - store avstander, store byer, store biler, store penger, store måltider og ikke minst store kontraster. Nord-Amerika strekker seg fra grensen til Nordishavet i nord og til det Karibiske hav i sør, og kan tilby varierte og storslagne opplevelser.

Les mer og se reiseforslag

Jorden rundt

Hvorfor reise jorden rundt? Det er en perfekt måte å bli kjent med deg selv, møte nye mennesker, lære om nye kulturer og oppleve ditt livs eventyr!

Les mer og se reiseforslag

Cruise

Cruise er en deilig feriemåte. Hver dag våkner man opp til nye opplevelser, og man kan selv velge hvor aktiv man ønsker å være ombord. Tilbudene er mange og opplevelsene står i kø – både ombord og på land.

Les mer og se reiseforslag

Togreiser

Bli med på togreiser der reisen er en del av eventyret. Kryss øde kontinenter og reis gjennom noe av det mest hardbarkede og øde landskapet i verden. Få med deg attraksjoner som ikke er tilgjengelig med annen transport. Du kommer til å huske selve turen like mye som stedene du har besøkt.

Les mer og se reiseforslag

Nyhetsbrev

Fyll inn navn og e-post for å motta vårt nyhetsbrev.Nyhetsbrevet sendes i samarbeid med Australiareiser og Fijireiser.

rundreiser logo transparent

Tollbugata 27, 0157 Oslo
23 31 77 00
© Grupperundreiser
Design: Fandango
reisegarantifondet
iata graa
aussie specialist
australiareiser st graa
fijireiser st graa
statravel graa